Taksikopista kehittyi hyvinvoinnin keskus

Jalkahoitaja Leila Nykäsellä on Pieksämäen talollaankin hyvät toimitilat ja varusteet, joiden avulla asiakkaiden vaivat helpottavat.

Kopilla aloittanut jalkahoitaja Leila Nykänen auttaa eroon kovettumista, halkeamista ja muista ihovaivoista.

VIRPI KONTINEN

Haukivuoren taksikopista on tullut pieni hyvinvointipalveluiden tavaratalo. Uusimpana palveluna kopilta saa jalkojen hoitoa.
Jalkojenhoito, hoiva- ja kotipalvelu Leila Nykäsen kotipaikka on Pieksämäki, mutta yrityksellä on ollut toimintaa Haukivuorellakin. Asiakkaiden ensisijaiseksi vastaanottopaikaksi kylällä on vakiintunut vanhan taksikopin vuokrattava tila Keskustien varrella.
Kopilla toimii myös Jaana Oittisen parturi-kampaamo Letti ja hierontayrittäjä Anu Kinnunen.
– Aion aloittaa huhtikuun alusta säännölliset viikkokäynnit Haukivuorella. Käyntipäiväksi tulee ehkä keskiviikko, Leila Nykänen kertoo.

Jalkahoitoja varten taksikoppiin remontoidaan moderni hoitolatila. Esimerkiksi ajanmukaiset hoitovälineiden säilytyspaikat helpottavat työntekoa.
– Tietysti, jos asiakkaan on hyvin vaikea päästä Keskustielle, pystyn tekemään kotikäyntejäkin edelleen.
Kotikeikat ovat siitä hankalia, että laajalle levittäytyvällä kylällä ajaminen vie paljon aikaa ja polttoainettakin. Lisäksi kodeissa hoitaja joutuu monesti koetukselle, kun työasennot väliaikaisilla hoitopisteillä voivat olla vaikeita.