Sanna Saloviin ja Jukka Niilo-Rämä valittiin Vuoden haukivuorelaisiksi

Koronavuoden aiheuttamista viivästyksistä johtuen perinteinen pitäjäaktiivien julkistamistilaisuus siirtyi ensin kesältä joulun alle. Vuoden haukivuorelaiset oli tarkoitus julkaista Joulunavauksessa itsenäisyyspäivän alla, mutta pandemian kiihtyminen pilasi yleisötilaisuuden järjestämisaikeet kalkkiviivoilla.

Keskiviikkoaamuna juhlallisuudet pidettiin suojaetäisyyksien ja hengityssuojien kera valittujen kotipesässä, Wanhan Osulan yhteydessä toimivan Maalaispuoti ja kahvila Rustiikan asiakastiloissa.

Tunnustuksen ojensivat Mikkelin Yrittäjien Haukivuoren osaston vetäjä Harri Kohvakka ja Haukivuoren aluejohtokunnan varapuheenjohtaja Pekka Moilanen.

-Tunnustus tehdystä työstä yllätti meidät positiivisesti. Tämä lämmittää mieltä, Sanna ja Jukka sanoivat tuoreeltaan valinnan jälkeen.

Saloviin tunnetaan aktiivisena kulttuurivaikuttajana Teatteri Henkireiän ohjaajana ja henkisenä sieluna. Niilo-Rämä on puolestaan ollut mukana järjestämässä paikkakunnan suurimpia tapahtumia jo vuosien ajan. Hän on myös yksi kantava voima parhaillaan työn alla olevan Tiilipippu ry:n kulttuurikeskushankkeessa.

Lisää Vuoden haukivuorelaisista 16.12. ilmestyvässä jouluisessa HaSessa.