Ramopiknik ja Hummeri Häppenin samana viikonloppuna

Viime vuonna Ramopiknik ja Hauki Rocks keräsivät yhteensä 800 musiikin ystävää Haukivuorelle. Tänäkin vuonna Ramopiknik on ilmaistapahtuma.

Järjestäjien mukaan samanaikaiset festarit tuovat monipuolisuutta musiikin täyteiseen viikonloppuun.

Ramopiknik järjestetään Haukivuorella tulevana kesänä 4. ja 5. heinäkuuta jo 17. kerran.
– Bändejä kaksipäiväisessä tapahtumassa tulee olemaan 8-10 ja kolme niistä on jo kiinnitetty, kertoo bändibuukkaukset hoitava Saku Niilo-Rämä.
– Mukana ovat ainakin Rakas rappio Pohjanmaalta, joka bändin jäsenten mukaan on perustettu Ramopiknikin ansiosta.
Toinen yhtye, Prinssi Rohkea ja Erämaan rotat, tulee Vaasasta ja on jo pariin kertaan vieraillut Haukivuorella.

 

Dj. Oku Luukkainen, Miljoonasade ja Jannika B saapuvat myös Haukivuorelle

Heinäkuun alussa järjestettävän Hummeri Häppeningin kaikki yhdeksän artistia ovat jo tiedossa.
Joulukuussa uutisoidun uuden musiikkifestarin, Hummeri Häppenin –tapahtuman, esiintyjäkaarti täydentyi joulun alla. Tapahtuman esiintyjistä vastaava Viljo Ikävalko on tyytyväinen kattaukseen.
– Se on monipuolinen, niin kuin sen on oltava, jos aikoo olla houkutteleva vaihtoehto muille vastaaville tapahtumille.

Tapahtuman torstai-iltaan eli ysäri-teemaan kiinnitetty Dj. Oku Luukkainen on ehkäpä tämän hetken tunnetuin ysärihahmo Suomessa. Radio Novan Retroperjantain juontaja on tehnyt myös omia kappaleita ja vetää show`nsa ansiosta salit täyteen kaikkialla Suomessa.

Perjantai-iltaan Neljän Ruusun ja Petri Nygårdin seuraksi saapuu yksi suomipopin/-rokin kestotähdistä, kun jyväskyläläinen Miljoonasade saapuu tapahtumaan.
– Kuinka monella suomalaisella yhtyeellä on enemmän hittejä kuin Miljoonasateella, Ikävalko kysyy ja vastaa itse kysymäänsä.
– Ei muuten kovin monella. Yhtye on hyvässä iskussa ja he keikkailevat edelleen säännöllisesti, Ikävalko tietää.
Tapahtuman päätöspäivään eli lauantaille saadaan mukaan myös naisartisti Jannika B:n muodossa. Ikävalkon mukaan pitkään ja sitkeästi uraa tehnyt vuoden 2007 Idols-menestyjä on ollut paljon julkisuudessa, viimeksi Tanssii Tähtien Kanssa -TV-ohjelman finaalissa.

Hummeri Häppeningin lipunmyynti alkoi Ravintola Hummeripojassa joulun alla ja netissä kansallisen lippupalvelun, tiketti.fi, kautta vuoden alusta. Tarkempaa ennakkolippumenekkiä ei ole vielä tiedossa, mutta ainakin paikan päältä niitä on mennyt mukavasti.