Haukivuoren Kisailijat on Vuoden Seura

Heikki Sorvali, Maarit Sorvali, Katja Kerminen ja Samuli Häkkinen olivat Savonlinnassa viime perjantaina juhlimassa HaKin saamaa tunnustusta. Vuoden Seura -palkinnon luovutti tammikuussa Suur-Savon Osuuspankin toimitusjohtaja aloittanut Leena Nikula. Kuva: Annika Hagman

Seura saa liikkeelle kaikenikäiset asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Etelä-Savon Liikunta ry palkitsi toissa perjantaina Etelä-Savon Urheilugaalassa Haukivuoren Kisailijat Vuoden Seura -palkinnolla. Palkintoa perusteltiin muun muassa sillä, että seura liikuttaa kaikenikäisiä ja pitkin vuotta järjestettävät matalan kynnyksen liikuntatapahtumat vetävät osallistujia maakunnasta ja sen ulkopuolelta.
– Ihan mahtava juttu. Näin hieno muistaminen kertoo myös siitä, että olemme tehneet asioita oikein ja kehitys on oikeaan suuntaan, kaksi vuotta HaKin puheenjohtajan toiminut Samuli Häkkinen kertoo tyytyväisenä.
HaKi on kehittynyt vuosien mittaan ja ottanut rohkeasti toimintaan uusia lajeja sekä tapahtumia. Viime vuosina on muun muassa rakennettu 18-väyläinen frisbeegolfrata sekä avattu pyöräilyreittejä.
– Rantokankaalle siirretty polkujuoksutapahtuma oli erittäin kiitelty ja useammasta lajista koostunut Maasto Race järjestetään kuluvana vuonna uudelleen, Häkkinen listaa.

EMMI MUSTONEN

Lue lisää painetusta lehdestä!