”Ennätysten tekeminen on parasta”

HaKi:n yu-kerhossa treenattiin muun muassa pikamatkan lähtöjä. Ryhmän valmentaja Jarmo Eromäki seuraa silmä kovana Emma Häkkisen starttia, ja antaa vinkit heti perään.

HaKi:n nuoret yleis­urheilijat paitsi harjoittelevat innolla urheilukerhossa, kiertää osa heistä mukana myös piirin kisoissa ja valmennuksissa.

Haukivuoren Kisailijoiden yleisurheilukerho on pyörinyt aktiivisesti koko kesän. Kerhosta ja sen toiminnasta kerroimme tarkemmin heinäkuun numerossamme (HaSe 4.7.2024). Osa yleisurheilutoiminnassa mukana olevista lapsista on mukana innokkaasti myös seurakisoja ja -tapahtumia laajemmin. Muutama HaKi:n edustaja on kiertänyt menestyksekkäästi myös piirin kilpailuissa sekä käy säännöllisesti piirivalmennuksissa, jotka järjestetään Savonlinnan Tanhuvaaran urheiluopistolla.
– On ollut meillä ihan kivan aktiivinen vuosi tällä rintamalla. Esimerkiksi piirihuipennuksessa oli osallistujia HaKi:lta enemmän kuin vuosiin. Ja aiemmin oli useampi vuosi välissä, että meiltä ei ollut siellä ketään, kertoo HaKi:n yleisurheilujaoston pj. Sanna Eromäki.

NIKO TAKALA

Lue lisää painetusta lehdestä!